Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Ép testben, ép lélek

2023. március 22. - Csányi Zsófia

Milyen szépen hangzik ez, nem igaz? Ha megadunk testünknek mindent amire szüksége van, akkor lelkünk is jól érzi magát. Ez így van, kicsit olyan, mint a test lélek szellem hármasa.

Ha elmegyünk futni, szervezetünkben olyan kémiai reakciók indulnak el, amelyek segítik a természetes és egészséges működését, sőt mivel stresszcsökkentő hatású, érzelmeinkre, lelkünkre is jó hatással van. Ha ezt rendszeresen végezzük, még jobb, mert fizikai formáló hatása is van és egy erőforrás, amihez fordulni is tudunk.

Én ezt például úgy élem meg, hogy ha nem eszem vagy alig eszem édességet és mértéket tartok, akkor az egy jól eső érzés számomra, A tudatommal tudom, hogy jót teszek ezzel a testemnek és a lelkemnek is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr8718078102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása