Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Méregtelenítésről

2023. április 11. - Csányi Zsófia

Az alternatív gyógyászatban vált népszerűvé a méregtelenítő kúrák használata. Hitelesen kimutatott eredményei nincsenek, mert nem mérhető, hogy mennyi méreganyag távozott a szervezetből egy ilyen program után. Az viszont biztos, hogy miután valaki elvégez egy ilyen kúrát, könnyedebbnek, energikusabbnak írja le közérzetét. Valószínűleg ez annak is köszönhető, mert ilyenkor az illető kiszakad a hétköznapoktól, valami újjal találkozott, valami újat iktatott be az életébe.

A böjtölés is ide tartozhat, viszont arról bővebben egy korábbi bejegyzésben írtam.

A test feltöltése egészséges ételekkel, tápanyagokkal is lehetséges. Érdemes odafigyelni, hogy kiegyensúlyozott étrendet tartsunk, például kisebb mennyiségű és jobb zsírt fogyasszunk, kevesebb fűszert használjunk. Legyen elegendő ásványi anyag, vitamin a táplálékunkban és korunknak megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. Ezek mellett a szervezet magától is tökéletesen elvégzi a méregtelenítést.

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr5718100460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása