Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Újra itt! :)

2022. november 14. - Csányi Zsófia

Kedves Olvasók, Követők!

Idén még nem született új bejegyzés a blogra, ám a szándék megvan hozzá, hogy tovább folytassam, hogy új információkat, nézőpontokat osszak meg Veletek és semmiképpen se adjam fel ezt a tevékenységemet, mert szeretem csinálni.

A jövőben továbbra is tervezek hetente megjelentetni olyan bejegyzéseket, amelyek információ átadással kapcsolatosak, pontosabban az egészségtudatosság fejlesztésére fókuszálnak. Ezek az írásaim elsősorban a Tormay Károly Egészségügyi Központ weboldalán jelennek meg, majd onnan kerülnek repostolásra.

Eddig inkább informatív jellegű cikkek voltak fent az blogon, azonban szeretném, ha emellett megjelennének olyan írások is, ahol a személyiségemet bele tudom tenni, sokkal inkább „Zsófisra” tudom formálni.

A receptek bejegyzések továbbra is maradnak. :)

Sok szeretettel várlak továbbra is itt, valamint a facebook, illetve instagram oldalamon is a Moving Room név alatt!

Szeretettel,

Zsófi

pexels-rovenimagescom-949592.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr1217978332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása