Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Jövő tervezés

2023. január 28. - Csányi Zsófia

A jövő tervezés ad egy fajta biztonságot, keretet az életünknek. Stabilitást jelenthet, tudjuk mihez igazodjunk, segít elérni a céljainkat, megvalósítani vágyainkat – ha már érzésben is megjelentek.

Azonban ez béklyóba is köthet, az pedig nem vezet célra.

Tudatosság szempontjából is fontosak a keretek, de ne felejtkezzünk el a szabadságról, a spontaneitásról, a kreativitásról. Töltsük meg ezzel és akkor biztos, hogy tartalmas és rugalmas is lesz.

Egy egészséges életmódnak is fontos arról szólnia, hogy oké, hogy napi háromszor étkezem, de azt változatosan. Mindig más zöldségeket, gyümölcsöket, más köretek, húsokat együnk. Mozgás szempontjából is fontos, hogy minden izomcsoportot megdolgoztassunk. Mentális szempontból egy témát több nézőpontból körbe járni stb. Szépen ki lehet alakítani, hogy színes, természetes legyen és jól érezzük magunkat benne. Merjük belerakni magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr9818035964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása