Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Lazac tejszínes, zöldséges szószban

2021. január 14. - Csányi Zsófia

img_20210111_160105_1.jpg

Hozzávalók:

2 szelet lazac filé (két személyre)

Egy csomag bébi spenót

1 doboz növényi tejszín

1 csomag koktél paradicsom

3 derezd fokhagyma

Fél citrom

Vaj

Bors

Bazsalikom

Petrezselyem

Elkészítés:

Ha nagy szelet a lazac, akkor félbe vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, olajon a serpenyőben készre pirítjuk mindkét oldalát. Ha megsültek félre rakjuk őket.

3 gerezd fokhagymát kinyomóval felaprítjuk és serpenyőben, vajon megpirítjuk. A koktél paradicsomokat félbe vágjuk, a serpenyőben elkezdjük főzni, megsózzuk, megborsozzuk majd rátesszük a csomag bébispenótot. Ha kicsit összeesett beleöntjük a növényi tejszínt. Még felforraljuk kicsit és utána visszatesszük a lazacokat és citrommal meglocsoljuk a szeleteket. Köretként a rizs kiváló mellé!

img_20210111_160619_1_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr9316388644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása