Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Unalmas január - tényleg ennyire unalmas és szürke?

2023. január 07. - Csányi Zsófia

Tegyük színesebbé!

Az adventi készülődéssel megkezdődött az ünnepekre való ráhangolódás. Ilyenkor a szívünkbe valamilyen formában beköltözik az ünnep, de legalább is megérint.

Ezután januárban, elkaphat minket az “üresség” érzése. Valamit tenni kéne... hiszen egy hónappal ezelőtt még készülődtünk a karácsonyra. Terveztünk, szerveztük és persze lehet, hogy sok ismerőssel, rokonnal és baráttal együtt is ünnepeltünk.

Ezután a szép időszak után joggal érezhetjük így. De tegyünk érte, hogy ne így legyen! Ne ragadjunk bele! Itt a lehetőség, hogy magunkra hangolódjunk. Megengedhetjük magunknak azt, hogy megfigyeljük, meglássuk,  sőt, megérezzük, hogy mire is vágyunk valójában. Milyen programmal, elfoglaltsággal, tevékenységgel töltenénk az időt, ami kikapcsol, ami feltölt? Egy könnyű séta? A városban egy program egyedül? Miért is ne! Legyünk, színesek, kreatívak és ne hagyatkozzunk másra, ne várjunk másra! Adjuk meg magunknak azt a figyelmet és szeretetet, amit érdemlünk, hozzájárulva ahhoz, hogy a többi életterületünk is jól alakuljon, pozitív hatással legyen.

pexels-admiral-general-m-_-godshepherdly-737586.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr3018020798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása