Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Lelki harmóniánk fontossága

2023. január 20. - Csányi Zsófia

Manapság minden arról szól, hogy hajtsunk a célunk felé, meg nem állva, törekedjünk a jóra, a legjobbra. Persze, ez rendben is van, de mi van, ha belül már nincs meg az ezzel való párhuzam, a harmónia. Valahogy belül, a lelkünkben nincs rend és amit kint végzünk már nem okoz úgy örömet. Ekkor következik a NÉZŐPONTVÁLTÁS! Így nagy betűkkel!

Ne féljünk megvizsgálni, mi lehet bennünk, a mélyére nézni, mi az ami változott, és ha kell szakember vagy akár barát segítségét kérni, aki meghallgat. Amitől akár egy másik minőségben, de működhetünk tovább, egyensúlyban és újra harmóniában önmagunkkal. Ez új távlatokat is megnyithat, sokkal több ötletünk, energiánk lehet. Vitalizálóan hathat ránk. Ez a másik minőség is mi vagyunk, nem kell félni, csak már nem azokkal a súlyokkal, azokkal a béklyókkal, mint eddig. És ez fontos! Merj az lenni, aki VAGY! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr7518030590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása