Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Merjünk kitartóak lenni!

2023. január 26. - Csányi Zsófia

Amikor szeretnénk valamit elérni az életben, például egészségesebben élni ahhoz kitartás kell. Szükségünk van rá, hogy az új lépéseket beépítsük az életünkbe és aztán rendszeresen ismételjük és pozitív szokásokká váljanak.

Mondjuk ilyen a rendszeres és elegendő vízfogyasztás. Érdemes részekre bontani a nap folyamán és úgy meginni a megfelelő mennyiséget és ezt rendszeresíteni mindennap. Ha egyik nap nem jön össze a tervezett mennysiég, akkor sem szabad feladni. Tudatosítjuk magunkban, hogy jó ez most így jött ki, semmi baj, másnap kezdem előről vagy folytatom tovább. De említhetném a rendszeres elegendő mennyiségű zöldség és gyümölcsfogyasztást vagy a mozgást. Nem érdemes abbahagyni, leállni vele teljesen mert valamilyen oknál fogva ideig-óráig nem tudtuk teljesíteni. Merj kitartó lenni, megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr7118034690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása