Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Korlátozó hiedelmeink

2023. március 29. - Csányi Zsófia

Sokszor ha valamit szeretnénk elérni, nem biztos, hogy sikerül és nem is tudjuk mi lehet az oka. A korlátozó hiedelmek azok, amelyek legtöbbször tudattalanul akadályozzák ezeket, hogy a vágyott cél csak vágyott maradjon. Ezek a hitrendszerek elhitetik velünk, hogy amit szeretnénk az a dolog továbbra is álom maradjon, mert mi arra nem vagyunk képesek, hogy elérjük. Ez vonatkozhat egy állásra, egy párkapcsolati kihívásra, egészséges életmód elérésére. Elhitetik, azt is, hogy milyennek lássuk önmagunkat, amely nem biztos, hogy pozitív hiedelem és nem biztos, hogy valós..

Érdemes ezeket a hiedelemrendszereket szakemberrel megvizsgálni, másik nézőpontból megnézni, hogy valóban igazak-e? Szolgál-e engem? Ha igen, miért? És ha mégsem szolgál mivel helyettesítsem be?

Amíg nem is fordulunk szakemberhez, érdemes ezeket tudatosítani és ha észreveszed és felismered, akkor máris egy lépéssel előrébb vagy és sikerülhet megváltoztatni az életedet, amelyben teljesebbnek érezheted magad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4518084004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása