Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Salátaöntetek

2023. március 31. - Csányi Zsófia

Zöldségek fogyasztása elengedhetetlen a napi egészségünk fenntartásához. Mint tudjuk zöldségből és gyümölcsből napi 400 g fogyasztása ajánlott. Ezt mindegy milyen formában visszük be a szervezetünkbe, de lényeg, hogy bevigyük. A milyen formában gondolok itt szendvics mellé vagy saláta formájában. Apropó, saláta!

A weboldalakon fantasztikusan sok lehetőség van arra, hogy finomabbnál finomabb salátaöntetekkel találkozzunk és használjuk fel. Többnyire egyszerű az elkészítési módja és nagyon feldobja egy-egy saláta ízét, de találhatsz olyanokat is amelyek sült zöldségek, sült húsok mellé valók. Készíthetsz olajmenteseket is!

Vannak előre elkészített porállagú vagy már folyékony formában árult változata is. Én ajánlom inkább készítsük el frissen vagy házilag egy kevés időre előre.

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr8418086194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása