Hogyan változtass életmódot?

Moving room

Felismerés művészete

2023. április 28. - Csányi Zsófia

A blog célja az egészségtudatosság fejlesztése - és ezáltal más életterületen is lehet, hogy tudsz változni, fejlődni.

Az ismereteid bővülése által már lesz választási lehetőséged, hogy hogyan élj a mindennapokban. Amíg híján vagy ezeknek az információknak, az önismeretnek – mert ez is a része -, addig a vágyaid fognak irányítani, uralkodni rajtad. Az evés, ivás, örömszerzés, a külvilági élmények kergetése. Így te irányítod valójában az életed? Nem hinném.

De tudnod kell, hogy ennél te sokkal több vagy egy tudatos emberi lény, aki tehet önmagáért, az életéért, az egészségéért, hogy megélje a valódi örömöt a mindennapjaiban. Ha már elegendő információd van magadról, az egészséges életmódról és változtatsz, a külvilág veled változik. És ekkor ha vannak felismeréseid, AHA élményeid, már tudatosan felelősséggel vagy döntéseid iránt. És így máris egy másik nézőpontból szemléled a világot. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://movingroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6018113090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása