Hozzávalók:
10 dkg Eritrit
16 dkg Gluténmentes zabpehelyliszt
4 dkg Bambusz rost
1 zacskó sütőpor
Töltelék:
Fél kg Laktózmentes túró
15 dkg Eritrit
2 Tojás
1 doboz Laktózmentes tejföl
1 Citrom (elhagyható)
Fél üveg/konzerv sárgabarack vagy valami más gyümölcs is jó (választható)
Fél margarin a tetejére
Elkészítés: A tészta anyagát és a töltelék anyagát külön-külön összekeverjük. Egy közepes tepsi alját kikenjük margarinnal, majd beleszórjuk az egy réteg lisztkeveréket, rá egy réteg túrós töltelék, majd megint egy réteg lisztkeverék rá és ezt így tovább amíg el nem fogynak. A túrós tölteléknél a gyümölcsöt is ráteszem.
A fél margarint felolvasztjuk egy lábasban és a tetejére rakjuk egyenletesen, hogy mindenhova jusson.
160 fokon háromnegyed órát sütjük.